HACKED BY JARING

Sex geheimen van lesbiennes voor mannen

Vrouwen lesbiennes, seks hebben, in 85% van de gevallen orgasme. Op een moment dat een man een orgasme heeft met een vrouw, niet meer dan 50% van seksuele handelingen. En gezien het geheim en angst voor aanklachten in frigiditeit, zijn dingen op het heteroseksuele voorkant van orgasmen nog erger.

Veel vrouwen huilen dat ruwe mannen de dunne vezelzielen en het lichaam van de prachtige helft van de mensheid niet begrijpen. Maar lesbiennes weten hoe en begrijpen. Ja, het is zo – we begrijpen vrouwen niet echt, maar we zijn gemakkelijk leren!

Dus wat het geslacht van twee vrouwen anders is dan seks met een man? Interviewing van verschillende lesbiennes, samengesteld een lijst met seksgeheimen van Amazones.

een.alles haast je niet

Lesbiennes adviseren om hun aandacht niet alleen te benadrukken ten opzichte van het proces van verborgenheid, maar ook om tijd te geven aan communicatie en strelen voor hem.

Veel vrouwen blijven ontevreden over het feit dat mannen de prelude passeren, rechtstreeks naar seks gaan. Lesbiennes adviseren mannen niet te haasten, maar aanvankelijk koeler om zichzelf te prikkelen, en hun eigen vrouw.

Tijdens het geslacht zelf, haast dan

niet. Vrouwen houden van een bepaald ritme dat niet lijkt op de opname van het snelle machinegeweer. Beperk de wens om snelle fricties te maken.

2. Ken fysiologie

Vrouwen kenden hun lichaam perfect en van invloed op methoden. Wees meer patiënt en ga grondiger naar het vrouwelijke lichaam. Vrouwelijk organisme uniek.

Wat geschikt was voor één meisje mag niet op een ander werken. Exciratie Erogene vriendinnenzones en de meest effectieve methoden om ze te beïnvloeden.

Stop geen experimenten en toon fantasie in bed.

3. teder

Mannen zijn grof in bed dan lesbiennes. Dit veroorzaakt soms vrouwen niet, maar ongemak.

Damesleer en lichaamsecties zijn erg gevoelig voor externe invloeden.

Dit geldt vooral voor tepels en clitoris. Geef je gewicht niet en niet grof.

4. Lesbiennes en vingers

Lesbian heeft geen lid dat hen dwingt enigszins op welke manier dan ook te handelen. Ze gebruiken dildo’s en andere analogen van een lid.

Maar het belangrijkste is het gebruik van je vingers tijdens seks. Ze bereikten deze zen.

Lesbians massage intieme en erogene zones van hun partners, die een zeer positief beïnvloedt in de kans op orgasme.

vijf. Lesbiennes en kussen

Lesbiennes kennen het belang van constante genegenheid tijdens het proces.

Lesbiennes kussen en gebruiken hun mond niet alleen tijdens het voorspel. Zelfs tijdens seks kussen ze, likken en strelen de partner.

Eens zullen alle mannen deze en andere seksgeheimen verhongeren, zullen lesbiennes biseksuelen worden, biseksuelen worden gewone meisjes, en mannen zullen de dominante positie op de planeet nog steeds bezighouden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.