HACKED BY JARING

Vagina zoals ze zijn

Vagina — Oorzaak van duizenden oorlogen, voortgang van de motor en slechts een stimulus voor veel mannen.

Zo niet vagina, dan zou de wereld er heel anders uitzien. Je weet natuurlijk van verschillende soorten vagin, variërend van het mooiste en einde met zo’n dat Satan is geblust.

Maar er zijn verschillende nuances met wie je tegenkomt in het sekssproces. Daarom is het tijd om meer over hen te praten.

Barbie

Allereerst, wanneer het kind in handen krijgt van Barbie-pop, dan ongeacht seks, religie en zelfs leeftijd (veel mensen hebben jeugd tot 67 jaar oud), kijkt hij onder de rok.

Maar de pop is niet verrassend, met een gladde plastic oppervlak zonder een teef en zonder een hint van een gat. Daarom lijkt er veel dat de ware vagina er zo uit zou moeten zien: de interne seks lippen zijn volledig gelegen in de buitenste sex lippen.

Zowel die en anderen bevinden zich op hetzelfde niveau met het bekkenbot. Het lijkt op een afgedichte envelop, vooral als het niet overgroeid is met wol. Ironisch genoeg is dit type het meest zeldzaam.

Open deuren

De aard van de vagina wordt hier onthuld, en niet alleen het uiterlijk. Dit is een gastvrij, genereus, altijd open, een beetje inkomen en provocerend, maar geen irriterend gat, dat altijd klaar is om een ​​gast van de weg te nemen.

Ongeacht waar je bent gebleken — bij de begrafenis, op de verjaardag van grootmoeder of op het werk. Zijn plug-in-uiterlijk hints dat het klaar is voor werk en verdediging, zelfs tijdens de menstruatie.

Taart

«Taart» iets kan lijken op een beetje gezwollen «Barbie», Maar het verschil is dat «Patriottisch» Sex-lippen bevinden zich hieronder ten opzichte van het schaambeen. Ze kunnen zowel elastisch als volledig en dun en iets slap zijn.

Sommigen denken dat het afhangt van de leeftijd van een vrouw, die verkeerd is geworteld. Eigenlijk beroemd «Kameelpap» Meestal verschijnt wanneer «taart» Het blijkt in te strak ondergoed te worden geketend.

Denk aan de beroemde foto van Tina Kandelaki in de sportschool en begrijp onmiddellijk hoe het eruit ziet.

Tulp

Wanneer de vagina begint te vergelijken met «Prachtige bloem», Het gaat om een ​​trage roos die elke wens of intrigerende tulp uit slaat.

Het feit is dat «Tulp» Herinnert aan de vorm van een bloem, klaar om te ontslaan. Karakteristieke bloemgeur wordt niet waargenomen.

In dit geval zijn kleine sex-lippen enigszins naakt over de gehele lengte, maar hangen niet, zoals een pik-top of gehakt uit een gescheurd pakket.

Tulp op zichzelf als een bloem klaar voor gewond, maar sommige zijn zo ingewikkeld dat je de ingang van het koninkrijk van genoegens en de clitoris moet vinden.

Hoefijzer

W «hoefijzers»»De openbaarmaking van de vagina is breder en hoger. Dus, kleine seksuele lippen worden blootgesteld, maar net onder de grote sex-lippen zijn versmald.

In dit type vallen kleine seks lippen niet onder het grote. Hoefijzer zal je geen geluk of veel geluk brengen.

Hoogstwaarschijnlijk strelen «hoefijzer», Je zult de kwestie van je zijn om jezelf in gedachten te vangen, in welk district van de gevechten je hand is en of het per ongeluk in een soort van mystieke vageur was tussen het poster-prof en de vagina.

Te ongebruikelijk voor de aanraking van de vagina. Niet Google, zou het zo moeten zijn of het is een tactiel vals spelen.

Alles is in orde, in de anatomie van vrouwen gedurende de afgelopen paar tienduizenden jaren is niets veranderd en zijn er geen nieuwe gaten toegevoegd.

Het gordijn

Dit type kleine sex-lippen bevindt zich onder het grotere geslacht. Afhankelijk van de structuur van het meisje, kunnen ze hard of heel licht schrijven.

Het meest voorkomende type vagina, dat vaak wordt aangetroffen in een verscheidenheid aan combinaties met andere typen. Maar soms kunnen deze combinaties er niet aan herinneren aan het gezicht van Davi Jones, niet die Cranga «Schildpadden ninja».

Maar wees niet bang, het bijt niet. Ontcijfer sommige combinaties kunnen behalve de held van Tom Hanks van

«Code da vinci», om een ​​passage naar die te vinden «Jade poort», voor draperie hangt zodat de vingers in de war zijn. Als het niet werkt — Zovi Brigade Excramrels.

Vraag toestemming om mee te gaan «Zwarte invoer» — Het is nutteloos en tactloos, dus kijk naar een vriend, maar uiteindelijk voel je je als een top. apotheek online belgië Er zijn nog steeds verschillende bijwerkingen die kunnen in verlegenheid brengen en knock-out.

Bijvoorbeeld, opknoping van donkere sex-lippen, waardoor het lijkt dat dit geen vagina is, en niet geschikt in kleur. Of een enorme clitoris, lelijk en gênant.

Nu en dan lijkt het erop dat hij nu in omvang zal groeien en niet alleen dat je eenheid zal overtreffen, blijkt dat er een travestiet voor je is.

Droge vagina

Het uiterlijk is echter niet zo verschrikkelijk (vooral als je het niet zult kijken), als een gevoel van droogte. Droge vagina — Het doet pijn, index en pijn.

Het is erg moeilijk om binnen te komen, de sensaties tijdens het boren zijn niet de meest aangename, alsof het apparaat in twee delen wordt vernietigd.

Of het meisje een probleem heeft, of je nu niet bekwaam bent, maar als het droog is, zoals in de woestijn, gebruik dan smering.

Leave a Comment

Your email address will not be published.