HACKED BY JARING

Seks op de eerste datum van 6 hoofdregels voor het herkennen van levende meisjes

Sex op de eerste date: 6 hoofdregels + herkenning van levende meisjes

Een artikel over wegwerpseks, gebouwd op reacties van echte vrouwen. Geld op de marteling van de boekhouding heeft ons niet meer gegeven, dus ik moest handelen in de gebruikelijke misleiding.

Omwille van deze tips gelakt onze redacteuren in de hinderlaag op populaire damesportals en in forums, waar mannen meestal niet toestaan. Voor hulp bij het organiseren van dekking, danken we met name zo’n resource als dame.Mail.Ru. We kregen onervaren nymphomanks of verlangende fokkerij en, het creëren van de thema’s “seks voor één nacht” en “seks op de eerste date,” vroeg de zelfverklaarde goeroe. En nog steeds gezeefde berichten in vergelijkbare onderwerpen, die al aan ons zijn gemaakt met een aantal andere droevige verliezers. Voor de nauwkeurigheid van antwoorden, kunt u niet altijd. Maar knowhow van hen tenminste niet in tegenspraak zijn met het gezond verstand en de ervaring van de mensheid die, het erover eens is, gebeurt er zelden over onze artikelen over seks.

Waarom onmiddellijk “nee”?

Of het nu gaat om een ​​proefschrift, kamagra jelly we zouden moeten beginnen met de onderbouwing van het belang van het gekozen onderwerp. Dat is, eraan herinnerd dan goede seks zonder daaropvolgende verplichtingen, of hoe we het zullen noemen, onmiddellijk geslacht. Maar denk: dit is onmiddellijk seks! Je hebt twee voldoende omstandigheden om van hem te houden en hem de voorkeur te geven voor iets anders: a) dat is seks en b) het komt onmiddellijk.

Daarom zullen we beter beginnen met de redenen die de dames alleen voorkomen en doen wat te doen met de typen zoals u spontane wegwerpseks. Dit item legt alle andere uit, maar in wezen kunt u het overslaan. Bijna niets nieuws kenden we de vijand in de molen niet.

Nou, opties kunnen als volgt zijn: 1) voor mij, seks hebben met een onbekend persoon; 2) Een man is sympathiek, maar de vrouw is bang dat ze nu zullen slapen en hem niet langer zien; 3) Ze is niet meteen geïnteresseerd op deze manier, ze wil intriges en t.D.

Paarse regen

Als je meteen lelijk, saai, dik en allerlei geiten laat vallen, blijft niemand meer. Als een persoon niet een van hen is, dan kan ik het doen op de eerste date. Waarom niet iets?

Ga vissen

Honderd procent “Nee”, Draaien in Rzhach, is wanneer kameraad het waard is, overtuigt me dat ik zelf het wil,

gewoon aarzelen, en een hond kijkt in de ogen … herinnert aan verkopers van Herbalayph eraan.

Fluwelen kat

Als u volledig onmogelijke vereisten uitvalt (niet om dik te zijn), blijkt het beeld vervolgens. Voor het seks moet u onmiddellijk:

1) Maak het gevoel van een meisje dat je eerste date eigenlijk drie is, en dan vier apart. Dat wil zeggen, geef haar onmiddellijk meer zogenaamde romantiek en emoties;
2) Niet te begrijpen dat je seks hebt in je gedachten, en nog meer zo seks in zijn vile wegwerpformulieren die niet impliceren;
3) Om van tevoren kennis te maken met het geselecteerde slachtoffer.

Alles onthouden? Nou, ijdel. Omdat hoe alle andere items ons zullen bewijzen, veranderen meisjes vaak de omstandigheden van het spel en verwijderen ze hun kantpantser voor degenen die we net hebben geschetst.

Voer de omgeving in

Neem ten minste deze voorwaarde: je zou geen onbewuste man moeten zijn, omdat zij, het ziet, het is “Wilderig”. Ja, enerzijds hebben we bewijs dat de behoefte heeft bevestigd:

Als ik een tijdje bekend met hem (we hebben een gemeenschappelijk gezelschap van vrienden of we werken samen en communiceren als genoegens), we hebben een wederzijdse sympathie (niet alleen fysiologisch) en hij nodigt me uit – in dit geval, de waarschijnlijkheid van seks Op de eerste date is erg hoog.

zaterdag

Mijn cavalers uit de serie “Iedereen meteen” waren ook mij volledig onbekende mensen. Ik kende ze klap en eerder: vrienden van vrienden, één feest en t.P.

Abdis

Logica is duidelijk: ze weet je, dus ze is gemakkelijker voor jou om te vertrouwen. Zelfs als het na seks besluit om de relatie niet voort te zetten, zal je niet voor altijd uit haar leven verdwijnen, bijvoorbeeld een paar zilveren lepels grijpen. Daarom, gaande op vrijdag naar de jacht naar eenmalige seks, kunt u het notebook eenvoudig verzenden op het onderwerp van vrienden en semi-nominaties, die eerder niet door u als objecten worden beschouwd. Misschien zal het betrouwbaarder zijn dan op zoek naar winden in de club.
Er zijn echter uitspraken en achteruit.

Ik kan me volledig voorstellen dat ik de man vóór de hobbel vond, een explosie, fysieke attractie, troebelheid in mijn hoofd … seks – en uit elkaar gegaan zonder beloften. En niet omgekeerd: eerst wilde het geslacht en vervolgens op zoek naar een man aan wie ze zouden willen, vooral onder vrienden.

Gelukkig

Het hele punt, terwijl ze noemen, is één nachtstandaard om een ​​smerige hoer te voelen, dat wil zeggen, in het Russisch, hoer. De meer willekeurige en, als het ging, dan een vreselijk persoon, is het gemakkelijker.

Dalilah

De eerste regel van geslacht is onmiddellijk

Naar willekeurige relaties moet u altijd klaar zijn, maar het is betrouwbaarder om naar hen in uw omgeving te zoeken – Sluiten en gemiddeld bereik.

Wees geen uren

We ontmoetten elkaar in de avond, brachten een uur samen, en ik vertrok. De volgende ochtend hadden we samen ontbijt, toen liepen we aan de waterkant en gingen toen naar hem toe, dronk martini en alles gebeurde. Ik kende hem minder dan een dag. Erg mooi en goed, ik was blij.

Anfisa

Wanneer de tweede datum zo snel komt dat het nog steeds de eerste lijkt te zijn – in uw geval is het een test. En de partner kan het pech voelen, wat in de eerste avond “niets als dit” niet toestaat, maar gooide gewoon over met Tequila, waardoor je een reden hebt om naar haar toe te komen met Alka-Sartser.

Er wordt aangenomen dat willekeurige seks altijd dronken is. Nou, ik weet het niet. Hij gebeurde altijd in de ochtend, toen we de nacht ergens met het bedrijf doorbrachten, noteerden een diploma in het land. ‘S Avonds wil ik niets. En in de ochtend om naar jezelf te komen ..

Anya.Ru

De analyse van Maiden Revelations laat zien dat geduld bijna altijd wordt beloond. Als je geen vertrouwen hebt dat je nu naar haar gaat om daar te blijven, beloof ik liever morgen te komen.

Tweede regel van geslacht onmiddellijk

Soms is het nuttig om een ​​paar uur op een lange eerste date te pauzeren om zijn seks te voltooien. In essentie is het niet zo belangrijk wanneer iedereen gebeurt – in de avond of in de ochtend.

Bied haar een ketel iets aan

Alcohol in de rapporten van slachtoffers is al ontstaan. En het is onvermijdelijk. Elk tweede bericht in het forum bevat zijn sporen.

Ik had het in het land van vrienden. Wij zijn, begrijpelijk, dronken ..

Hinata

Ik spreek niet over het drinken van vrouwen, zo’n dwaas zal in staat zijn. Maar als ze fatsoenlijk en drinken is, kan het een teken zijn dat ze iets niet zo heeft, dat ze gewoon is gegooid of dat ze zich moedigt – veel opties.

Aster

Onaangenaam wanneer gesoldeerd is, is het merkbaar. Maar als we gewoon communiceren, vraag ik me af en op de een of andere manier drinken we onmerkbaar … ik ben hier meestal mee begonnen.

Zonschieten

Natuurlijk, de verhalen van meisjes die ze ‘die tijd’ werden dronken, is het mogelijk om te beschouwen als een excuus, uitgevonden vanwege zijn schaamte voor de daad. Maar wat vreemd is: alcohol wordt zeer zelden genoemd, het beschrijven van een negatieve ervaring. Meer dan “drinken” in de forums grenst aan “Ik was goed”.

Derde geslachtsregel onmiddellijk

Geen stille alcohol, maar niet spat meisje. Wees dunner en farshot: Pei met haar op een par!

Zoek onmiddellijk avontuur

Er is een andere benadering tegenover de beschreven. In plaats van een lange blootstelling van het object, impliceert hij een geïmproviseerde. In citaten heb je al zinloos ontmoet voor de woorden ‘variabiliteit’ en ‘explosie van sensuties’. Vergelijkbare woorden zijn niet ongebruikelijk in de forums van vrouwen. En ja, ze gaan meestal in een bundel met “tequila” en “dronken”. Maar zelfs naast hen blijken vaak een hints van deze soort te zijn:

Voor veel moderne eenzame vrouwen een nachtstandaard – bevestiging dat ze seksueel aantrekkelijk zijn.

Vivien v

Als je seks hebt op de eerste datum – omotief, werk in de categorie vrouwen van middelbare leeftijd, gescheiden, met lichte formaties van baarmoederrabels.

Annelisse

Ik ben dol op domineren, dus voor dit bedrijf kies ik bescheiden en niet-kwaadaardige jongens. Jong, korter)))

Radine kat

Ik heb je maagdelijkheid al heel lang niet verloren – mijn moederwond. Ik wilde al met iemand, omdat 21 jaar, en ik ben net afkom en zag er goed uit, en ik probeerde ze drie keer rond de clubs te reizen, maar we waren meestal bang. Je moet zo zoeken naar mij: ze zijn al eenvoudig het feit nodig.

Snata

Welke conclusie van de vermelde kan worden gedaan? Overal waar veel vrouwen zijn en waar ze drinken, zijn er mensen die er zijn gekomen, zoals jij, voor eenmalige seks. Dit is niet nodig om het hoofd van de maagd of gescheiden dominatrix te verliezen. Onder de redenen die het meisje duwen voor seks met de eerste aangename, werden ook genoemd “Wens wraak nemen op iemand” En je zult verrast zijn, “Dorst naar seks”.

Bijna alle respondenten waren het erover eens dat deze verbale slachtoffers in de volgende tekens identificeren:

1) In de club en aan het feest komen ze naar het bedrijf Girlfriend of meerdere;
2) worden gehouden als geen hechte groep (het is gewoon beter om niet dichtbij te komen), maar verschillen in de club om de zoektocht naar dezelfde groep mannen (“en je bent niet alleen om te versnellen? Ik ben nu een vriendinnen bellen “);
3) Ze drinken al iets of weigeren niet te behandelen.
4) Ten slotte vermeldt een impliciete functie alleen in één bericht, maar stakt met zijn cynisme: in de handen van zo’n slachtoffer of op de vloer naast het is geen koppeling, waarbij een buis met een tumel gek is, en een vol -Fledged tas. Zoals die een oplossing kan maken voor lenzen, vrouwenhygiëne-objecten en zelfs vervangingslinnen. “Met de koppelingen gaan niet om te bezoeken,” zal de anonieme informatie samenvatten.

Vierde geslachtsregel onmiddellijk

Wees niet verlegen om die meisjes te jagen die hetzelfde willen als jij. Met ingrijpende observatie zijn ze niet zo moeilijk om uit de Multicast-menigte toe te wijzen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.